Prijava za radionicu

Popunite ovu online formu kako bi ste se prijavili na neku od radionica koje nudi STEM lab Stolac. Nakon prijave potvrdu o prijavi ćete dobiti na broj mobitela koji navedete u prijavi.

//

Za sve dodatne informacije o radionicama, načinima prijave i terminima

Elektronika/programiranje

STEM junior

Radionice “STEM junior” su interaktivne i edukativne radionice namijenjene djeci u dobi od 10 do 14 godina. Cilj ovih radionica je potaknuti dječju radoznalost i interes za STEM područja putem praktičnih iskustava s različitim tehnološkim alatima kao što su mBot, Arduino i Scratch.

Programiranje

Programiranje u Javi za početnike

Tečaj namijenjen polaznicima koje nemaju ili imaju vrlo malo iskustva s programiranjem, a žele naučiti osnove programiranja u programskom jeziku Java. Nakon zavrđetka, polaznici će razumjeti osnovne koncepate programiranja u Javi i moći će pisati jednostavne Java programe.

Dizajn/digitalni marketing

Kreativni dizajn & digitalni marketing

Ova dinamična radionica će vam pružiti priliku da dublje zaronite u svijet dizajna i digitalnog marketinga. Koristeći konkretne alate i tehnike naučit ćete stvarati jedinstvene i privlačne sadržaje za društvene mreže koristeći popularnu Canva platformu, te naučiti kako stvarati upečatljive Reels videozapise.

Web design

Uvod u web dizajn - HTML i CSS za početnike

Radionica o HTML-u i CSS-u pružit će polaznicima priliku da nauče osnove web razvoja kroz zabavne aktivnosti. Kroz jednostavne vježbe i kreativne projekte, polaznici će stvarati vlastite web stranice i razvijati digitalne vještine koje će im u budućnosti biti korisne.

Stolačka udruga mladih

Adresa

Poprati bb, 88360 Stolac

Email

stolacka.udruga.mladih@gmail.com

Mob:

063/323-250

STEM lab Stolac

Adresa

Hrvatskih branitelja bb, 88360 Stolac

Email

info@stem-lab.ba

Mob:

063/323-250

Lokacija STEM lab Stolac